Bokningshjälp

Vi dig först läsa igenom nedan instruktion om hur man bokar. Vill du ändå ha personlig hjälp med din bokning finns kontaktuppgifter längre ned på sidan.


Schemat

Veckovyn: I exemplet nedan är den 14e inte ledig men den 15e är bokningsbar genom att klicka i det grå fältet.Månadsvyn:I exemplet nedan är halva 31 bokad. Den 1 och 2 är dock ledig.

I utdraget syns även den 7-9 som är bokad och den 14-16e som är ledig.


Utbudsvyn: I exemplet nedan söker du själv fram lediga tider. Utbudsvyn visar de 10 datum som är lediga närmast efter det datum du angett i fältet "Hitta ledig plats efter".

Klicka på plustecknet för att boka ett av datumen.


Längd på bokning

Om du vill göra en korttidsbokning (max 6 timmar inklusive förberedelser och städning) av någon av resurserna kan du göra det här: Boka korttid

När du bokar Paviljongen, Båthuset eller Området har bokningstiderna en fast längd på 54 timmar från och med kl 12 dagen innan din huvudbokning till kl 18 dagen efter din huvudbokning.

När du klickar på en ledig tid dyker det upp en bokningsruta som ser ut som nedan. I exemplet nedan ser du att din bokning sträcker sig från kl 12 den 11 juni till kl 18 den 13 juni. Din huvudbokning är alltså i detta exempel den 12e juni.

OBS! Om du ändrar datumet längst upp till ett datum som inte är tillgängligt efter att du har öppnat bokningsformuläret kommer du att få ett felmeddelande när du försöker spara din bokning.


Om du vill ha hjälp med din bokning kan du ringa Peter på 070-838 40 12 eller maila till peter@vertatur.com. Telefon är säkrast för att få snabb hjälp. Om du inte får svar, skicka ett sms.